Om te beginnen
Carpaccio van rode wijn-stoofpeer en rode biet. Gegarneerd met zachte geitenkaas, hartige honing, rucola en geroosterde amandelsnippertjes.
In de hoofdrol
Romig-pittige kaas-mosterdsoep met bieslook en courgette
Erbij
Zelfgebakken brood met citroenboter
Puntje op de i
Creme van witte chocola, met in witte wijn gestoofde peertjes en gekarameliseerde pecannoten
We sluiten af met koffie / thee en een kleine lekkernij
Datum: donderdag 26 januari
Tijd: van 18 uur tot ± 20 uur
Kosten: 5,- p.p. voor de maaltijd.
Een glas wijn kost 1,- en een sapje 0,50.
Water, koffie, thee + lekkers zijn gratis
Zin om aan te schuiven?
Mail naar: bijonsaantafel@gmail.com
Iemand meebrengen? Gezellig! Diegene moet wel op tijd worden aangemeld
Om te beginnen
Carpaccio van rode wijn-stoofpeer en rode biet. Gegarneerd met zachte geitenkaas, hartige honing, rucola en geroosterde amandelsnippertjes.
In de hoofdrol
Romig-pittige kaas-mosterdsoep met bieslook en courgette
Erbij
Zelfgebakken brood met citroenboter
Puntje op de i
Creme van witte chocola, met in witte wijn gestoofde peertjes en gekarameliseerde pecannoten
We sluiten af met koffie / thee en een kleine lekkernij
Datum: donderdag 26 januari
Tijd: van 18 uur tot ± 20 uur
Kosten: 5,- p.p. voor de maaltijd.
Een glas wijn kost 1,- en een sapje 0,50.
Water, koffie, thee + lekkers zijn gratis
Zin om aan te schuiven?
Mail naar: bijonsaantafel@gmail.com
Iemand meebrengen? Gezellig! Diegene moet wel op tijd worden aangemeld